Laat je maandelijks verrassen met
3 exclusieve wijnen.

Verschillende wijnen, verschillende druiven en verschillende landen. Ben jij een wijnliefhebber en lijkt het jou leuk om mee te gaan op ontdekkingsreis?


Maandelijks ontvang jij een box met 3 kwaliteitswijnen passend bij het seizoen. Vooraf maken wij niet bekend welke wijnen jij ontvangt, omdat we jou echt kennis willen laten maken met de vele verschillende soorten die er zijn.


Elk laatste weekend van de maand gaan wij jou verrassen uit de wereld van de wijnen! Uiteraard zijn alle wijnen per fles of per doos na te bestellen. Ga mee op ontdekking en geniet!

Wat doen we?

Zoeken

Wij zoeken en proeven tussen de vele verschillende soorten wijnen, om zo een bijzonder mooi assortiment samen te stellen.

Combineren

Wij ontdekken welke wijnen passend zijn bij welke gerechten.

Uitwerken

Al onze bevindingen over de wijnen delen we met jullie. En tevens voegen wij een heerlijk recept toe passend bij één van de wijnen.

Hoe werkt het?

1. Bestel je box online

Wij stellen 3 exclusieve wijnen voor je samen, zodat je elke maand verrast wordt.


2. Je zit nergens aan vast

Pauzeren, stopzetten of juist bijbestellen.
Jij bepaalt.

3. Bezorging

Wij bezorgen jouw wijn zorgeloos thuis.


Wat kost het?

De Wijn Ontdekking is flexibel. Er zijn geen omslachtige contracten en geen verplichtingen aan verbonden. Je kunt je account makkelijk per mail annuleren. Er zijn geen annuleringskosten. Je kunt je account op elk gewenst moment starten of stoppen.

€29,95

Per box

3 kwaliteitswijnen

Seizoensgebonden

Zorgeloos thuisbezorgd

Altijd opzegbaar